Interview met 'Vegetarisch met Amber'

We zijn erg blij met onze klanten! Het is erg interessant om te zien hoeveel mooie websites er dagelijks gemaakt worden. In deze blog interviewen we een van onze klanten: Vegetarisch met Amber

Wie is Amber?

Amber is 21 jaar oud en woont in Zaandam. Ze studeert Franse taal & cultuur aan de Universiteit van Amsterdam, ze geeft ook bijles in dit vak. In haar vrije tijd sport ze graag en ze is natuurlijk ook vaak in de keuken te vinden! Sinds iets langer dan een jaar heeft Amber een website bij JouwWeb over vegetarisch eten.

 

Hoe ben je op het idee gekomen voor een website?

Koken vind ik al langer erg leuk, ik had hier allemaal mappen liggen met recepten. Het was eigenlijk één grote bende! Doordat ik steeds meer met vegetarisch eten bezig was, kreeg ik steeds meer vragen over recepten en hoe ik dat deed. Die combinatie is uiteindelijk op een website gekomen, omdat ik alles netjes en geordend wilde hebben voor mezelf. Maar ook zodat ik het met mensen kon delen die er vragen over hadden. 

In het begin kreeg ik de vragen voornamelijk van familie, vrienden en medestudenten maar inmiddels ook van meerdere mensen. 

 

Hoe lang was je al bezig met vegetarisch eten voordat je je website begon?

Mensen zien mijn website en denken altijd dat ik vegetarisch ben, maar ik ben dus niet vegetarisch; mijn vriend is vegetariër! Dus toen ik verkering kreeg met mijn vriend begon ik me er meer in te verdiepen. Ik moest natuurlijk ook iets voor hem op tafel zetten. Vanaf toen we samen gingen wonen ging ik elke avond vegetarisch koken, toen kwamen er ook steeds meer vragen van hoe ik dat deed. Dus ik was er al een jaar of drie of vier mee bezig, maar sinds twee jaar heel actief. 

Thuis eet ik vegetarisch, ik maak voor mezelf nooit een stukje vlees klaar. Maar als ik bij mijn ouders ben of als ik ga uit eten dan bestel ik wel eens vlees of vis.

Hoe veel tijd besteed je aan je website?

Het verschilt heel erg hoe veel tijd ik aan mijn website besteed, gemiddeld denk ik rond de zes uur per week. Soms heb ik wat minder tijd, dan gebeurt er niets. Maar als ik een YouTube filmpje opneem, ga ik wel dik over de zes uur heen. Ik heb namelijk een YouTube kanaal: maar ik deel de video's ook op de website. 

 

Houd je actief bij hoe veel bezoekers je op je website hebt?

Meestal kijk ik aan het einde van de maand of ik meer of minder bezoekers heb; dat is leuk om te zien! Maar ik ben het voor mezelf begonnen, zodat ik mijn recepten online heb. Zo probeer ik er ook mee om te gaan, dat ik het voor mezelf doe. Ik focus me dus niet heel erg op de bezoekersaantallen. 

 

Krijg je veel reacties op je website?

Op mijn website zelf valt het wel mee, maar in mijn omgeving krijg ik er super veel reacties op. Dat mensen ook zelf eens iets vegetarisch willen gaan bereiden, of dat ze niet wisten dat ik dit deed. Dus in mijn omgeving krijg ik erg veel reacties op dat ik de website ben begonnen. 

 

Welk recept zouden de lezers vandaag nog moeten uitproberen?

De ravioli ovenschotel!

 

Als je naar je website kijkt, waar ben je dan het meest trots op? 

Dat ik hem helemaal zelf heb gemaakt, dat vind ik het allerleukst! Mensen vragen dat ook vaak: heb je het echt helemaal zelf gemaakt? Of heb je dat door iemand laten doen? Maar ik heb het met JouwWeb helemaal zelf gedaan, en daar ben ik heel trots op. Ik ben ook trots op mijn eigen stijl, dus ik gebruik heel veel kleuren en vrolijk servies.

Ik vind het gemak van het gebruik het fijnste van JouwWeb. Je hebt erg snel een pagina in elkaar, nieuwe pagina's maken is ook zo gedaan. Het is ook heel overzichtelijk en gestructureerd, omdat ik zoveel verschillende sub-pagina's heb is dat voor mij heel fijn in gebruik. 

 

 

Heb jij ook een website om trots op te zijn gemaakt met JouwWeb? Deel hem dan in de reacties! 

 

Geschreven door: Loes Cortenbach - Stagiaire online marketing en communicatie


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.